1930. aastad Eestis. Kokakunst

Tootekood: 0071
20,00 €

Eelmise sajandi kolmekümnendaid aastaid katab Eestis mälestuste kullatolm. Läänemere-äärne väikeriik suutis end väljaspoole tutvustada eelkõige kvaliteetse põllumajandustoodanguga –  lisaks kodumaale olid Eesti peekon, või ja munad kõrgelt hinnatud teisteski Euroopa riikides ning need olid tulutoovad ekspordiartiklid.

Tollaseid toiduretsepte ja igapäevast köögikunsti iseloomustas tervislik ja kokkuhoidlik lähenemine, kus maitseainetega ei priisatud. Samas annavad tänapäeval need retseptid võimaluse igal kokal just temale sobivaid vürtse lisada  ja omakorda erinevate maitsenüanssidega katsetada.

Kolmekeelse kokaraamatu retseptid on kogunud Merike Jürjo, tõlkinud Iris Assad ja kujundanud Kristel Kaerma.

 

Raamat on Eesti, Saksa ja Inglise keeles.

Kõvakaaneline, 159 lk

Kirjastus Nornberg & Co

2019