Ostutingimused

Veebipoe kaitseliidupood.ee (edaspidi Veebipood) omanik on Kaitseliit (registrikood 74000725), asukohaga Toompea 8 Tallinn 10142.

Müügilepingu kehtivus, kauba- ja hinnainfo

Müügitingimused kehtivad Veebipoest kaupade ostmisel.

Veebipoes olevad hinnad on eurodes ning sisaldavad kehtivat käibemaksu. Kauba hinnale lisandub kohaletoimetamise hind, mis kuvatakse ostjale tellimuse vormistamisel. Kauba eest saab tasuda ettemaksuna sobiva pangalingi vahendusel.

Teave kauba kohta on esitatud Veebipoes vahetult kauba juures.

Ostmine

Ostmiseks lisage soovitud toode ostukorvi. Ostukorvi sisu näete, kui klõpsate üleval paremas nurgas asuvale nupule „Ostukorv“. Palun veenduge, et ostukorvis oleks just need tooted, mida soovite osta. Täitke palun ka nõutud andmeväljad enda kontaktandmete ja kauba kohaletoimetamise viisi kohta. Seejärel kuvatakse ekraanile tasu suurus, mille saab tasuda pangalingi kaudu.

Leping jõustub alates tasumisele kuuluva summa laekumisest Kaitseliidu arvelduskontole.

Kui tellitud kaupa ei ole võimalik tarnida seoses kauba lõppemisega või muul põhjusel, teavitatakse ostjat sellest esimesel võimalusel ning tagastatakse tasutud raha (sh kauba kättetoimetamise kulud) viivitamata, kuid mitte hiljem kui 14 päeva jooksul teate saatmisest.

Maksmine

Veebipoes on kaupade eest võimalik tasuda Maksekeskuse vahendusel Eesti internetipankades Swedbank, SEB, Luminor, LHV ja Coop Pank .

Kohaletoimetamine

  • Omniva

Tellitud kaubad saadetakse Eesti piires tellija poolt valitud Omniva pakiautomaati. Paki saabudes saadetakse ostja mobiiltelefonile SMS või e-mailile teade uksekoodi kohta, millega saab automaadist paki kätte. Saadetis jõuab pakiautomaati hiljemalt kaheksa tööpäeva jooksul alates müügilepingu jõustumisest. Kui selleks ajaks ei ole kaup kohale jõudnud, siis palume võtta Veebipoega ühendust aadressil pood@kaitseliit.ee.   

  • Ise järgi tulemine

Kliendil on võimalik kaubale ise järgi tulla Kaitseliidu peastaapi aadressil Toompea 8, Tallinn. Väljastame kaupu valvelauast E-N kell 9.00-16.45 ja R kell 9.00-14.00.

Kauba komplekteerimisest anname ostjale teada e-posti teel. Reeglina saab esmaspäevast kolmapäevani (kuni 16.00) ostetud kauba kätte ülejärgmisel päeval. Neljapäeval kuni pühapäeval ostetud kauba saab kätte esmaspäeval.

Taganemisõigus

Veebipoest ostetud kaupadele kehtib 14-päevane tagastusõigus.

Tagastatav kaup peab olema kasutamata, kahjustamata ning originaalpakendis. Kui kaupa on kasutatud muuks otstarbeks kui on vajalik kauba olemuses, omadustes ja toimimises veendumiseks või sellel on kasutamise või kulumise märke, on Veebipoel õigus alandada tagastatavat tasu vastavalt kauba väärtuse vähenemisele.

Kauba tagastamiseks tuleb esitada taganemisteade e-posti aadressile pood@kaitseliit.ee. Tagastamisteates peavad olema kirjas kliendi nimi, tellimuse number, tellimuse kuupäev ja tagastamise põhjus.

Kauba tagastamise kulud kannab ostja, välja arvatud juhul, kui tagastamise põhjus seisneb asjaolus, et tagastamisele kuuluv kaup ei vasta tellitule (nt vale või defektiga kaup).

Ostja peab kauba tagastama  taganemisteate esitamisele järgneva 14 päeva jooksul või esitama tõendi, et on eelnimetatud perioodi jooksul kauba üle andnud vedajale.

Veebipood tagastab tagastatava kauba kättesaamisel ostjale viivitamata, kuid mitte hiljem kui 14 päeva möödumisel arvates taganemisavalduse saamisest, kõik ostjalt lepingu alusel saadud tasud.

Veebipood võib keelduda tagasimaksete tegemisest seni, kuni on kauba tagasi saanud või kuni ostja on esitanud tõendid, et on kauba tagasi saatnud, sõltuvalt sellest, kumb toimub varem.

Veebipoel on õigus taganeda müügitehingust või nõuda ostjalt tagasi kaup, kui kauba hind veebipoes on eksituse tõttu oluliselt alla kauba turuhinna.

Isikuandmete kasutamine

Veebipood kasutab ostja poolt sisestatud isikuandmeid (sh nimi, telefoninumber, e-posti aadress, pangarekvisiidid) ainult tellimuse töötlemiseks ning kauba ostjale saatmiseks. Veebipood edastab maksete teostamiseks vajalikud isikuandmed Maksekeskus AS-le ning Kaitseliit edastab kauba kohaletoimetamiseks vajalikud isikuandmed Omnivale.

Isikustamata andmeid, mida ei saa kindla inimesega siduda kasutab Veebipood müügistatistika koostamiseks ning veebipoe teenuste haldamiseks ja arendamiseks.

Vaidluste lahendamine

Käesolevates tingimustes eraldi lahendamata küsimustes lähtutakse eesti Vabariigis kehtivatest õigusaktidest. Kui ostja ja Veebipood ei suuda vaidlust lahendada kokkuleppe teel, on ostjal võimalik pöörduda Tarbijakaitse ja Tehnilise Järelevalve Ametisse.

Ostu- ja tehniline abi telefonil 717 9018 või pood@kaitseliit.ee